Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη τα 8 και πιθανώς στο Αιγαίο πρόσκαιρα τα 9 μποφόρ.
Συγκεκριμένα, στις 7:00 δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο του καταμαράν «super jet» για Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο, Θήρα, Αμοργό, Κουφονήσι, Νάξο και Μύκονο, ενώ στις 16:00 δεν θα εκτελεστεί και το δρομολόγιο του SPEEDRUNNER ΙΙΙ προς Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Πειραιά.
Τα περισσότερα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού εκτελούνται μόνο με πλοία συμβατικού τύπου, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα. Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Καβάλας-Πρίνου.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων που μπορεί να προκύψουν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
- Εκκένωση χωριών στον νότιο Λίβανο λόγω επικείμενης επιθετικής δράσης του ισραηλινού στρατού κατά της Χεζμπολάχ
- Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Λούκμαν της Αταλάντα
- Μείωση κρουσμάτων COVID-19 στην κοινότητα με 226 νέες εισαγωγές και δύο θανάτους
- Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή κατοχή στον αγώνα της πρεμιέρας της League phase του Champions League
- Απαιτούμε οικολογική δράση με ρεαλισμό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr