Τρία καταστήματα του Βόλου θα αναγκαστούν να αναστείλουν την λειτουργεία τους για τις επόμενες 15 ημέρες καθώς διαπιστώθηκε πως παραβίαζαν τα νέα υγειονομικά μέτρα
Μάλιστα συνολικά τους επιβλήθηκαν πρόστιμα που φθάνουν συνολικά στα 20.000 ευρώ.
Πιο αναλυτικά το βράδυ σε έλεγχο σε καφέ-ζαχαροπλαστείο διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούνταν σε εξωτερικό χώρο δύο πελάτες οι οποίοι δεν είχαν πιστοποιητικού εμβολισμού ή νόσησης ούτε πιστοποιητικά rapid test. Συνελήφθη ο υπεύθυνος και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ από 300 ευρώ, βεβαιώθηκαν και στους δύο πελάτες.
Το πρωί συνελήφθη ο υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης και αναζητείται ο 59χρονος ιδιοκτήτης, αφού στο εσωτερικό του καταστήματος εξυπηρετούνταν τουλάχιστον 200 πελάτες αντί 80 που προβλεπόταν. Επιβλήθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας.
Σε ένα ακόμα κέντρο διασκέδασης στον Βόλο συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος και αναζητείται ο ιδιοκτήτης, που είναι αλλοδαπός, επειδή το κατάστημα εξυπηρετούσε 400 πελάτες αντί για 132. Το κατάστημα θα κλείσει για 15 ημέρες και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ.
Δείτε επίσης: Μόσιαλος: «Αν κάνουμε αυτά που πρέπει δε νομίζω να φτάσουμε σε lockdown» (vid)
- ΗΠΑ: Δέσμευση για ενίσχυση του ΝΑΤΟ από τον υποψήφιο πρεσβευτή του Τραμπ
- Δυτική Όχθη: Επέκταση της ισραηλινής επίθεσης στην Τζενίν
- Γάζα: Η Ιορδανία υποδέχεται παιδιά για ιατρική θεραπεία
- Απίστευτη καταδίωξη στο Λος Άντζελες με αναπάντεχη κατάληξη [βίντεο]
- Συνάντηση Σίσι και αλ Σάρα στο Κάιρο: Ένας νέος δρόμος για τη Συρία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr