Μπάρμπα: Θα ψήφιζα Παπανδρέου για πρόεδρο ΠΑΣΟΚ

Για την νοσταλγία που νιώθει για το παλιό ΠΑΣΟΚ, καθώς και για την γνώμη της σχετικά με την σημερινή ηγεσία του κόμματος, μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης. «Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει τον εαυτό του τον παλιό. Χρειάζεται έναν καινούργιο αρχηγό. Η Φώφη Γεννηματά είναι μια εξαιρετική κυρία, ένας υπέροχος άνθρωπος, όμως το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται νέα ηγεσία. Για μένα, ο Νίκος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εξαιρετικοί για να ηγηθούν, όπως επίσης και ο κύριος Λοβέρδος». Όπως υποστηρίζει, το κόμμα πρέπει να κάνει μια νέα αρχή, καθώς πέρασε από 40 κύματα και μετά την καταβαράθρωσή του, πρέπει να ανέβει πάλι ψηλά.

Ερωτηθείσα σχετικά με το ποιον θα ψήφιζε για νέο πρόεδρο του κόμματος της καρδιάς της, η Βάνα Μπάρμπα απάντησε χωρίς δισταγμό ότι θα διάλεγε τον Νίκο Παπανδρέου. «Εγώ τον Νίκο Παπανδρέου θα ψήφιζα, ένας από τους τρεις που είναι εξαιρετικοί για να γίνει ξανά το παλιό ΠΑΣΟΚ».

«Κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα, οι νόμοι θα πρέπει να τηρούνται»

Σε ερώτηση σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε, όσον αφορά την προσέλευση ανηλίκων στις κινηματογραφικές αίθουσες, όπου προβάλλεται η ταινία “Τζόκερ“, η Βάνα Μπάρμπα απάντησε πως είναι λογικός. «Κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα, οι νόμοι θα πρέπει να τηρούνται», δήλωσε χαρακτηριστικά για την επέμβαση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας. Συνέχισε αναφέροντας πως, μολονότι το φιλμ είναι εξαιρετικό, εντούτοις περιέχει κάποια «περίεργα νοήματα», που μπορούν εύκολα να παρερμηνευτούν από παιδιά ηλικίας 15 – 16 ετών.