Χαλάνδρι πυροβολισμοί: Βγήκε από την εντατική, ο 68χρονος οφθαλμίατρος

Την ώρα που η 49χρονη εικαστικός απο την Αλβανία, Κλοντιάνα Τσέλο επιχειρεί μέσα απο το κελί της φυλακής να κάνει το άσπρο μαύρο και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την ένοπλη επίθεση στο Χαλάνδρι, το θύμα της και πατέρας του παιδιού της, ο 68χρονος οφθαλμίατρος Γεώργιος Νέος δίνει τη δική του μάχη για να καταφέρει να ορθοποδήσει

Αν και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο γιατρός βγήκε απο την Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου «Γεννηματάς», εντούτοις δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του και να καταφέρει σιγά- σιγά να σταθεί στα πόδια του.

«Η κατάσταση του δεν ειναι απλά σοβαρή. Ειναι σοβαρότατη. Ισως χρειαστεί να κάνει και άλλο χειρουργείο. Βγήκε προχθες απο την Εντατική, ομως είχαν ένσταση οι δικοί του γιατί οπως ξέρετε, γίνεται σκοτωμός με τις ΜΕΘ και είπαν οτι δεν χρειάζεται πια να ειναι στη ΜΕΘ και μπορεί να βγει και έξω. Αν δεν είχαμε αυτή την κατάσταση με τον κορωνοϊό, πιστεύω οτι δεν θα έπρεπε να βγει απο τη ΜΕΘ» αναφέρει στο protothema.gr ο δικηγόρος του, κ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης με τις πληροφορίες να λένε οτι οι επόμενες ημέρες θα ειναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας του.

Δείτε επίσης: Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Στην φυλακή η 49χρονη εικαστικός (pics & vid)