Χαλκίδα: Ανήλικος διέρρηξε το κυλικείο ενός σχολείου

Πήρε χρήματα, φαγώσιμα και όχι μόνο

Λύθηκε εν τέλει το μυστήριο σχετικά με το ποιος ήταν πίσω από τη ληστεία που έγινε σε κυλικείο ενός σχολείου στη Χαλκίδα. Πρόκειται για ένα Ελληνόπουλο το οποίο είχε πάρει χρήματα σε κέρματα, μια καφετιέρα, φαγητό αλλά και διάφορα άλλα εργαλεία.

Την έρευνα είχαν αναλάβει αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι από τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους κατάλαβαν πως πίσω από όλο αυτό βρισκόταν το συγκεκριμένο παιδί το οποίο δεν έχει βγάλει καν αστυνομική ταυτότητα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και περιλαμβάνει και τους γονείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Έκλεψαν τσαντάκι με χρήματα και κάρτα από Ι.Χ.

Λίγες μόνο ώρες πριν βγει το 2021, άγνωστοι προχώρησαν σε διάρρηξη ενός οχήματος το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε μια περιοχή της Ημαθίας και πήραν ένα τσαντάκι που είχε μέσα 2.500 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Η έρευνα έγινε από την Ασφάλεια Αλεξάνδρειας και μέσα από αυτήν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες ήταν δύο, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δείτε επίσης: Σχολεία: 6.364 θετικά κατά τη διάρκεια του 3ου ελέγχου