Προηγήθηκαν επεισόδια με χημικά στα Εξάρχεια
Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Πατησίων, στο ύψος του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Κουκουλοφόροι έχουν στήσει οδοφράγματα, άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Πατησίων.
Νωρίτερα σήμερα, παρόμοια επεισόδια καταγράφτηκαν και στα Εξάρχεια, έπειτα από πορεία αναρχικών στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πορεία ομάδα ατομων επιτέθηκε με πυροσβεστήρες κατά αστυνομικών δυνάμεων που ανταπάντησαν με χρήση χημικών.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές.

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σύμφωνα με την ΕΛΑΣ
Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που συνέβησαν το μεσημέρι στην περιοχή των Εξαρχείων όταν αντιεξουασιαστές που έκαναν συγκέντρωση κατά της λήψης γενετικού υλικού από συλληφθέντες, επιτέθηκαν χωρίς προειδοποίηση σε αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες και κοντάρια.


Η αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε 5 προσαγωγές.
Δείτε επίσης: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σπίτι κάηκε ολοσχερώς στη Λαμία
- Πακιστάν: Αντίμετρα κατά της Ινδίας μετά την επίθεση στο Κασμίρ, αναστολή βίζας για Ινδούς υπηκόους
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου, λόγω έργων στο ύψος των Διοδίων Ελευσίνας
- Τέμπη: Η σημασία δύο απολογιών για την εξέλιξη των κατηγοριών και η πιθανότητα πολιτικών εμπλεκομένων
- Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για 50 αρθρωτά ηλεκτρικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ
- Ιταλία: Ο αγώνας Αταλάντα-Λέτσε επαναπρογραμματίστηκε για την Κυριακή (27/4)
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr