Χωρίς πληρωμή διοδίων θα εισέρχονται στη χώρα μας οι Ουκρανοί πρόσφυγες με απόφαση του υπουργού υποδομών Κώστα Καραμανλή και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου
Με ανάρτησή του ο Κώστας Καραμανλής γνωστοποιεί ότι σε συνεργασία με τον Τάκη Θεοδωρικάκο αποφάσισαν πως όλοι οι πολίτες της Ουκρανίας που εισέρχονται στην Ελλάδα δεν θα πληρώνουν διόδια, είτε στον Προμαχώνα, είτε σε οποιαδήποτε άλλη οδική πύλη εισόδου στη χώρα μας, αλλά και σε κανέναν άλλο σταθμό του Εθνικού οδικού δικτύου.
“Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε τούτες τις ημέρες, αυτές τις ώρες της σκληρής δοκιμασίας” τονίζει ο κ. Καραμανλής.
Δείτε επίσης: Δένδιας: «Θέλουμε να επωφεληθούμε από τη μεγάλη εμπειρία του Ηνωμένου Βασιλείου σε θέματα ασφαλείας»
- Οι κορυφαίες παραλίες του κόσμου για το 2025: Ποια ελληνική συγκαταλέγεται στις καλύτερες
- Πιτζάμες για Όλη την Οικογένεια: Άνεση, Ποιότητα και Στυλ από το Comfort.com.gr
- Οι καλύτερες οικονομικές επιλογές κινητών για δώρο στο βαφτιστήρι
- Απόστολος Καλδάρας: Η ελληνική μουσική μέσα από την προσωπική του οπτική
- Δριμύς ανοιξιάτικος χιονιάς με θερμοκρασίες κάτω από 13°C