Χρυσοχοΐδης από τη Ζάκυνθο: Θα αντιμετωπίσουμε το οργανωμένο έγκλημα στο νησί

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μαζί με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης βρίσκονται σήμερα στη Ζάκυνθο ώστε να επιθεωρήσουν την κατάσταση στο νησί

O υπουργός επισκέφθηκε αρχικά  το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, όπου είχε συνάντησή με τους αξιωματικούς της αστυνομίας ενώ στην συνέχεια παραβρέθηκε σε σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς ώστε να ακούσει τα προβλήματα αστυνόμευσης που αντιμετωπίζουν.

«Επισκεπτόμαστε σήμερα τη Ζάκυνθο με στόχο να εξετάσουμε αν οι αποφάσεις μας ικανοποιούν τους κατοίκους της Ζακύνθου και να βελτιώσουμε την απόδοση των αστυνομικών αρχών και υπηρεσιών, τις οποίες ενισχύσαμε με 120 αστυνομικούς ενώ πέρυσι είχαμε μόνο 17. Αποτελεί απόφαση μας, η δίωξη του εγκλήματος, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, η αντιμετώπιση των ναρκωτικών και μια σειρά άλλων πράξεων ανομίας και παραβατικότητας που συμβαίνουν στο νησί, ιδιαίτερα στο Λαγανά».

«Θα είμαστε εδώ καθημερινά, με όλες μας τις υπηρεσίες, θα είμαστε παρόντες για να βελτιώσουμε τη ζωή των κατοίκων της Ζακύνθου αλλά και των επισκεπτών. Η Ζάκυνθος είναι από τα πιο όμορφα μέρη στο πλανήτη και δικαιούται νομιμότητα, ελευθερία και καλή ζωή για τους ανθρώπους», ανέφερε για τους πολίτες της Ζακύνθου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και δήλωσε ότι «το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν επιχειρήσεις από τις αστυνομικές αρχές αλλά και άλλες υπηρεσίες που θα έρθουν στο νησί, έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη τάξη και ηρεμία».

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Χρυσοχοΐδης στην περιοχή του Λαγανά, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερη παραβατικότητα τα τελευταία χρόνια δηλώνοντας ότι «γίνονται κάθε μέρα επιχειρήσεις στον Λαγανά, δεν θα αφήσουμε να γίνει κέντρο διάδοσης της πανδημίας, δίνουν μάχη οι υπηρεσίες προκειμένου να μην γίνονται μεγάλες συγκεντρώσεις που διαδίδουν και διασπείρουν τον κορονοϊό».

Μετά το πέρας των συναντήσεων του, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, μαζί με το βουλευτή Ζακύνθου Διονύσιο Ακτύπη, τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Στασινόπουλο, τον αντιδήμαρχο Λαγανά Χαράλαμπο Βαρβαρίγο αλλά και τους αξιωματικούς της Αστυνομικής διεύθυνσης Ζακύνθου, μετέβησαν στο Λαγανά, όπου ο υπουργός είδε από κοντά την περιοχή.

Δείτε επίσης: Αλ. Τσίπρας από Ηράκλειο: Μήνυμα στους πολίτες για εμβολιασμό και στην κυβέρνηση να μην διχάζει (pics)

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ