Δ. Λιγνάδης: Δύο νέες υποθέσεις βιασμού – Παράταση για την απολγία του

  Μεταγωγή του σκηνοθέτη-ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, προφυλακισμένου από τον περασμένο Φεβρουάριο, έγινε ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας  από τις φυλακές της Τρίπολης, ώστε ο κατηγορούμενος να απολογηθεί για τις δύο νέες κατηγορίες βιασμού που τον βαραίνουν.

Δόθηκε παράταση για την απολογία του, έπειτα από αίτημα του ίδιου για τις 8 Ιουλίου, ώστε ο κατηγορούμενος να προετοιμάσει την απολογία του για τις καταγγελίες που αφορούν βιασμό ενός ανηλίκου, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης και ενός ενήλικου, η οποίες μετά από εισαγγελική έρευνα οδήγησαν σε δύο νέες διώξεις για σεξουαλική βία.

Η κατάθεση του 24χρονου πλέον άνδρα, θύμα του κατηγορούμενου,  στην οποία εξηγεί πως πριν από επτά χρόνια βιάστηκε δύο φορές από τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και η καταγγελία άνδρα για βιασμό που υπέστη το 2018, κατά το οποίο ήταν ενήλικος, επίσης από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο σπίτι του, ήταν αυτές που οδήγησαν στον σχηματισμό των δύο δικογραφιών.

Μετά από τις καταγγελίες των δύο παθόντων ο πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου βρίσκεται υπό κράτηση για βιασμό ανηλίκου κατά συρροή.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα ποινική διώξη για βιασμό ανηλίκου

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ