Στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, μίλησε ο διευθυντής κυκλοφορίας της Αττικής Οδού σχετικά την τραγική κατάσταση που δημιούργησε η κακοκαιρία με εκατοντάδες οδηγούς να βρίσκονται εγκλωβισμένοι για πολλές ώρες.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του περίπου 300 με 400 οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι, ενώ συνολικά εγκλωβίστηκαν περίπου 2.000 αυτοκίνητα.
“Τα φορτηγά απαγορεύτηκαν στις 2 το μεσημέρι. Θα έπρεπε να είχαμε κλείσει πιο νωρίς ενδεχομένως” ανέφερε ο Φάνης Παπαδημητρίου.
“Αυτή τη στιγμή βρίσκονται 600 αυτοκίνητα από κάθε ρεύμα, με τους περισσότερους οδηγούς να τα έχουν εγκαταλείψει. Γίνονται τιτάνιες προσπάθειες και ανάποδα. Προσπαθούμε και με την Πυροσβεστική” τόνισε.
“Είχαμε και κρίσιμα περιστατικά. Αισθάνομαι άβολα, δεν νιώθουμε καλά, είμαστε 20 χρόνια στο πλευρό των οδηγών” πρόσθεσε.
“Εκτιμώ ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε ολοκληρώσει την επιχείρηση, αλλά δεν μπορώ να σας το εγγυηθώ” απάντησε ερωτηθείς πότε θα απεγκλωβιστούν όλοι.
Δείτε επίσης: Κεντρική Μακεδονία: Που θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία
- Άρθουρ Έβανς: Η ανάγκη για μια δεύτερη ζωή
- Σημαντική μείωση 31,6% στο έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου τον Μάιο
- Ακινητοποίηση τρένου της Hellenic Train στο δρομολόγιο Διακοπτό-Καλάβρυτα λόγω τεχνικού προβλήματος
- Μάριος Θεμιστοκλέους: 300 νέοι διασώστες ενισχύουν το ΕΚΑΒ φέτος το καλοκαίρι σε όλη τη χώρα
- Μητσοτάκης από Σκαραμαγκά: «Αντικείμενο θαυμασμού τα ΟΥΚ, στηρίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις» – Δωρεά καταδυτικών ρολογιών