ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
Ελάβε μέρος στον προάυλιο χώρο του Ιερού ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος χθες η εορτή του Συλλόγου Σμυρναίων Μικρασιατών Ελευθέριου Κορδελιού “Αγία Φωτεινή”
Στην εορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κορδελιού–Ευόσμου καθώς και οι υποστηρικτές του Συλλόγου όπου και παρακολούθησαν θεατρίκα δρόμενα και παραδοσιακούς χορούς.
Ακόμη απονεμήθηκαν βραβεία ως επίτημα μέλη του Συλλόγου “Αγία Φωτεινή” στους μεγάλους υποστηρικτές τους.

Το απόγευμα στο Ελευθέριο – Κορδελιό, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ανέβηκε η μουσικοθεατρική παράσταση «Φωνές από… παλιά», από τη θεατρική ομάδα και το χορευτικό τμήμα ενηλίκων της “Αγίας Φωτεινής“, η οποία εξιστορούσε τη ζωή των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, αλλά και τον ξεριζωμό, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης.

Δείτε επίσης: Ο Δ. Κορδελιού – Ευόσμου μέσα από εκδηλώσεις αφιέρωσε τη χθεσινή μέρα στην επέτειο μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής
- Έλεγχοι για ακαθάριστα οικόπεδα: Αυστηρές ποινές για τους παραβάτες
- Συλλαλητήριο αγροτών με τρακτέρ στη Λάρισα: Διεκδικήσεις και αιτήματα για τη βιωσιμότητα
- Πώς ο Νταν Σόντερς ξόδεψε 1,6 εκατ. δολάρια σε 4 μήνες χωρίς χρήματα
- Σοκαριστικό βίντεο: 43χρονη βάζει φωτιά στην Κερατέα με αφορμή τα παιδιά της
- Σοκ στον Βόλο: Σκυλάκι βρέθηκε εγκλωβισμένο σε άθλιες συνθήκες μέσα σε σπίτι
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()



