Φώτο Αρχείου

Δυστύχημα στην Αθηνών – Κορίνθου: Ανήλικη παρασύρθηκε από ΙΧ – Δεν την έχει αναζητήσει κανείς

Το δυστύχημα έγινε πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε ένα ανήλικο κοριτσάκι ηλικίας περίπου 12-15 ετών. Το κοριτσάκι επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Αθηνών – Κορίνθου με αποτέλεσμα να την παρασύρουν διερχόμενα ΙΧ. Μέχρι τώρα το κοριτσάκι δεν το έχει ψάξει κάποιος και γι αυτόν τον λόγο η ΕΛ.ΑΣ. ζητά από όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ανήλικης πεζής αγνώστων στοιχείων (παράσυρση) – Αναζήτηση οικείων

Την 27-12-2021 και περί ώρα 23:58, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 15.700 (ύψος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου), περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έλαβε χώρα τροχαίο δυστύχημα (παράσυρση), κατά το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας ανήλικη πεζή από διερχόμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Η ανωτέρω με χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος αθλητικό παντελόνι (φόρμα) χρώματος γκρι σκούρου, αθλητικό φούτερ χρώματος γκρι σκούρου και αθλητικά υποδήματα μάρκας “ ASICS ” και χρώματος ροζ.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων της ανωτέρω παθούσας, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-5565530, 210-5546930 και 210-5565541.

Δείτε επίσης: Το twitter «γλεντάει» τα 21.657 νέα κρούσματα (pics)