Ο δολοφόνος και μετέπειτα αυτόχειρας άφησε σημείωμα
Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο politic.gr ένας ηλικιωμένος άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Πορτοχελίου και μετά αυτοκτόνησε.
Ο ηλικιωμένος μάλιστα, άφησε και σημείωμα στο οποίο έγραφε τον λόγο για τον οποίο προέβη σε αυτήν την πράξη. Περίπου στις 23:00 ενημέρωσε την Αστυνομία για την πράξη του και λίγο αργότερα κρεμάστηκε δίνοντας τέλος στη ζωή του.
Η περιοχή που έγινε το συμβάν, δεν είναι και τόσο πυκνοκατοικημένη, πράγμα το οποίο σημαίνει πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δει κάτι. Οι Αρχές έχουν αυτήν τη στιγμή στα χέρια τους το σημείωμα που άφησε στο οποίο έγραφε πως δεν μπορεί να βλέπει τη σύζυγό του να έχει Αλτσχάιμερ και ζήτησε συγγνώμη και από τα παιδιά του.
Δείτε επίσης: Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τον Πρέσβη του Ισραήλ
- Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τη μεταναστευτική πολιτική, αλλά η πραγματικότητα την διαψεύδει
- Ευρώπη: Επιτακτική ανάγκη για κοινή δράση στη ψηφιακή χρηματοδότηση
- Άμεση εφαρμογή απόφασης Αρείου Πάγου για τον υπολογισμό τόκων στις ρυθμίσεις του νόμου Κατσέλη ζητά το ΚΚΕ
- Συνελήφθη 35χρονος Βούλγαρος για κατασκοπεία και αφέθηκε ελεύθερος με όρους
- Η επιστροφή του Στίβεν Σπίλμπεργκ στο sci-fi προκαλεί αντιδράσεις
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

