Γιώργος Σουρβίνος: Να προετοιμαστούμε για οτιδήποτε
Με την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος της μετάλλαξης Όμικρον σε ελληνικό έδαφος ξεκινούν πλέον σε νέο επίπεδο οι συζητήσεις για τον τρόπο διαχείρισης της Πανδημίας.
Πριν από λίγο, σε μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, ο Γιώργος Σουρβίνος, Βιολόγος και Καθηγητής Κλινικής Ιολογίας στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης μίλησε για τη μετάλλαξη Όμικρον και την ταχεία εξάπλωσή της αναφέροντας πως «Είμαστε μπροστά στο άγνωστο».
«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε» δήλωσε στη συνέχεια αναφερόμενος στα νέα δεδομένα που προκύπτουν καθημερινά.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το πρωί εντοπίστηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Σε ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας, έγινε αναφορά στον τρόπο ιχνηλάτησης των επαφών του, στο πως εντοπίστηκε αλλά και τα μέτρα που έχουν λάβει στο Υπουργείο για το έλεγχο της περίπτωσης.
Δείτε επίσης: Δένδιας: Συνάντηση με την υπουργό εξωτερικών της Ανδόρρας
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές
- Ισραήλ: Αορίστως αναβάλλεται η απελευθέρωση των Παλαιστίνιων κρατουμένων