Δραματική ήταν η προσγείωση ενός αεροπλάνου της Ολυμπιακής ετερείας που ταξίδευε από την Αθήνα στη Μήλο
Σήμερα το μεσημέρι το αεροπλάνο στην προσπάθειά του να προσγειωθεί βγήκε εκτός διαδρόμου εξαιτίας πλαγιομετωπικών ανέμων.
Στο αεροπλάνο υπήρχαν 20 επιβάτες, από τους οποίους κανείς δεν τραυματίστηκε. Επίσης, δεν σημειώθηκαν ζημιές στο αεροπλάνο.
Η εταιρεία ανακοίνωσε:
«Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42 600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης. Και οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους».
Δείτε επίσης: Iδιοκτήτης Ferrari: «Δεν είναι εύκολο, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή»
- Η Υγεία σε Νέα Διάσταση: Το CASSINI Hackathon Στην Καρδιά των Ιωαννίνων
- Γ. Μανιάτης: Σημαντικό βήμα για τη στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης
- ΑΕΚ: Ο Βίντα επιστρέφει, συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Συναντήσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα με τους ηγέτες των ευρωπαϊκών αεροδρομίων και των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών
- BHMAGAZINO: Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι ισχυροί της τεχνολογίας