Στη δίκη της υπόθεσης με βιτριόλι αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της
«Μέχρι και ένα λεπτό πριν ξεκινήσω, δεν σας κρύβω ότι καθόμουν και διάβαζα ό,τι έχει ειπωθεί μέσα σε αυτό το δικαστήριο. Ακόμα και την παρέμβαση της κατηγορούμενης. Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα ότι κάτι θα έχει να πει, από τι στιγμή που δεν την είδα να μπαίνει από την μπροστινή πόρτα, όπως μπήκε και το θύμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.
«Διάβαζα τα λόγια που είπε το θύμα και τι να σας πω; Σαν να ήμουν μπροστά και να τα άκουγα ήταν», είπε η Ελένη Μενεγάκη.
Δείτε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Αμετανόητη η κατηγορούμενη δε ζήτησε συγγνώμη (vid)
- Παυλίδης στο MEGA NEWS: Μόνο μετάλλια για την εθνική ομάδα! Ο Ολυμπιακός στοχεύει στη νίκη απέναντι στη Σαμπαντέλ!
- Αυγενάκης: Επικριτικός για την απένταξη αθλητικών έργων – Αγωνία για την εκλογική του περιφέρεια
- Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη για τα 110 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων
- Οσασούνα: Τρίτη συνεχόμενη νίκη και άνοδος στην Ευρώπη
- Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. κατά του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας στην Κρήτη: Στη σύλληψη του αρχηγού εμπλέκονται και αγοραστές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr