Από χθες μπορούν οι γονείς να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό των παιδιών τους ηλικίας 5-11 ετών
Με το άνοιγμα της πλατφόρμας για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα ο αριθμός των ραντεβού που προγραμματίστηκαν είναι ήδη μεγάλος.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά οι εμβολιασμοί πρόκειται να ξεκινήσουν μετά τις 15 Δεκεμβρίου.
«Υπάρχει μεγάλη κίνηση. Τα ραντεβού είναι ήδη πάνω από 20.000.» ανέφερε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι για να εμβολιαστεί ένα παιδί θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα τα 5 έτη.
Ο υπουργός μίλησε και για την αναμνηστική δόση αναφέροντας τον αριθμό των 2.112.000 πολιτών που έχουν λάβει αναμνηστική δόση και τον αριθμό των 1.700.000 που την έχουν προγραμματίσει.
Για τις VIP ΜΕΘ που ανέφερε ο κ. Γιαννάκος δήλωσε ότι «όλοι όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να είμαστε προσεκτικοί».
Δείτε επίσης: Ιταλία: Εμβολιάζονται από 16 Δεκεμβρίου παιδιά 5 έως 11 ετών
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός χτυπά τροχονόμο για κλήσεις και επιχειρεί εκ νέου με όπισθεν
- Συλλήφθηκε 43χρονος με 3 κιλά ηρωίνης κρυμμένα στο αυτοκίνητό του
- Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου: Η Σάρον Όσμπορν αποκαλύπτει το βέτο στον Όζι
- Συναγερμός στον Βόλο λόγω κρούσματος μηνιγγίτιδας σε 30χρονη
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι