Έπεσε κεραυνός στο αεροπλάνο που επέβαινε ο Κώστας Καραμανλής

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Σε…περιπέτειες πήγαν να μπλέξουν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής και ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Λέρρος. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που βρίσκονταν σε πτήση από Αθήνα προς Μυτιλήνη στην οποία μάλιστα ήταν και στελέχη του υπουργείου, το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό.

Το συμβάν έγινε γύρω στις 22:00 το βράδυ την ώρα που το αεροπλάνο είχε κάνει τη μισή διαδρομή. Η ιστοσελίδα stonisi.gr αναφέρει ότι οι επιβάτες άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο και είδαν μια λάμψη. Αφού ταρακουνήθηκε το αεροπλάνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα, στη συνέχεια ολοκλήρωσε κανονικά την πτήση του και προσγειώθηκε στη Μυτιλήνη περίπου στις 22:20.

Το πρόγραμμα του Κώστα Καραμανλή στη Μυτιλήνη

Ο υπουργός είναι στη Μυτιλήνη και στις 08:30 το πρωί έδωσε το παρών σε μια σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη, των δημάρχων και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων του νησιού.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τους δημάρχους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου και τα εργοτάξια στο νέο οδικό άξονα Καλλονή – Σίγρι. Ο υπουργός θα καταλήξει στο νέο λιμάνι του Σιγρίου.

Στις 19.30 το απόγευμα θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Τα έργα που αλλάζουν την Ελλάδα – Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών της Λέσβου».

Δείτε επίσης: Μυτιλήνη: Το Λιμενικό προσπάθησε να απεγκλωβίσει 35 μετανάστες – Γυναίκα γέννησε σε βραχονησίδα