Επίσκεψη στη Χίο θα πραγματοποιεί η αν. υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Επίσκεψη στο πανέμορφο νησί της Χίου πραγματοποιεί η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η οποία επισκέφθηκε την νοσοκομειακή μονάδα του νησιού.

Η κ. Γκάγκα στην επίσκεψη της στο Σκυλίτσειο νοσοκομείο και δήλωσε πως «τo Νοσοκομείο έχει πολύ καλό ιατρικό προσωπικό και χαίρει εκτίμησης στην τοπική κοινωνία, υπάρχει πολύ καλό κλίμα εδώ και αυτό έχει αποτέλεσμα και την περίοδο της πανδημίας».

Για τον προγραμματισμό στις προσλήψεις των γιατρών και των νοσηλευτών: «πήραμε προσωπικό για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία αλλά ο σχεδιασμός μόνιμων προσλήψεων δεν μπορεί να γίνει σε με τόσο κρίσιμη σαν αυτή περίοδο, αλλά με μακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα».

Όσον αφορά την Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείο Χίου, με δεδομένο την αύξηση κρουσμάτων σε μικρά παιδιά, τόνισε ότι «υπάρχει ένα γενικότερο πλάνο για την ανάπτυξη πανελλαδικά περισσοτέρων κλινών για παιδιά».

Η κ.Γκάγκα μετά το νοσοκομείο είχε συνάντησή με τον δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο και τον Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιο για θέματα Δημόσιας Υγείας, Παντελή Βουρλή.

Σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί τις Οινούσες.

Δείτε επίσης: Εκνευρισμένος ο Ερντογάν με τον Μπάιντεν: «Δεν έχω βιώσει ξανά τέτοια κατάσταση»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr