Επίθεση με τσεκούρι: Μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό ο δράστης

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε από χθες το πρωί ο δράστης της επίθεσης με τσεκούρι σε εργαζομένους της ΔΟΥ Κοζάνης.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, η μεταγωγή του 45χρονου έγινε υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο δράστης συνεχίζει να τηρεί «σιγή ιχθύος», καθώς κράτησε το στόμα του κλειστό τόσο κατά την προανάκριση, αλλά και ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή, όπου οδηγήθηκε την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί.

Ταυτόχρονα, αρνήθηκε να κάνει χρήση του δικαιώματος εκπροσώπησης από δικηγόρο. Μάλιστα, κατά την κράτησή του στην Κοζάνη δεν έφαγε τίποτα, ενώ δεχόταν μόνο νερό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς του δράστη έχουν σπεύσει να καταδικάσουν τις πράξεις τους, εκφράζοντας τη στήριξή τους στα θύματα της επίθεσης.

Το βίντεο και η επέμβαση του Διευθυντή

Εντωμεταξύ, το βίντεο από το χρονικό της επίθεσης, που δόθηκε στη δημοσιότητα, προκαλεί μόνο αισθήματα σοκ. Όλες οι κινήσεις του 45χρονου καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Επισημαίνουμε για μία ακόμα φορά ότι αποδείχθηκε σωτήρια η επέμβαση του Διευθυντή της ΔΟΥ, Ιωάννη Ποδιώτη. Ο κ. Ποδιώτης ήταν αυτός που βούτηξε πάνω στο δράστη και ύστερα από πάλη κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, με τη συνδρομή μίας γυναίκας κι ενός άνδρα.

Δείτε επίσης: Το βίντεο-σοκ από την επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης!