Η κοπέλα απειλούσε ότι θα πέσει στη θάλασσα
Μια 16χρονη κοπέλα προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή της στην Χαλκίδα το απόγευμα της Τρίτης 04/01.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα η 16χρονη, πήγε στην Σουβάλα, επί της παραλίας στην Χαλκίδα και απειλούσε να πέσει στην θάλασσα. Στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος, ενώ κλήθηκε η αστυνομία και το λιμενικό.
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, όμως η 16χρονη είχε ήδη πέσει ήδη, χάνοντας έτσι τις αισθήσεις της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την νεαρή εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες.
Δείτε επίσης: Μαγνησία: 13χρονη έπαιζε με οινόπνευμα και κόντεψε να γίνει κάρβουνο
- Η Renfluence αναγνωρίζεται ανάμεσα στις 40 πιο καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις για το 2025
- Ένταση Ερντογάν – Μερτς για τη Γάζα: «Το Ισραήλ την βομβαρδίζει παρά την εκεχειρία» – «Η Χαμάς θα έπρεπε να είχε απελευθερώσει όλους τους ομήρους νωρίτερα»
- Ενίσχυση της σύνδεσης της Ελλάδας με τις ευρωπαϊκές αγορές: Η γνώμη του Γιάννη Μπρατάκου
- Βαλμπουενά: Αγαπώ τον Ολυμπιακό, μόνο γι’ αυτόν θα αγωνιζόμουν στη δεύτερη κατηγορία
- Boujnah: Η Euronext ηγείται στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση των κεφαλαιαγορών
 
 
						 
  
