Τα αδέλφια θα εκτίσουν τώρα την ποινή τους
«Σκοτεινό» είναι το παρελθόν δύο αδελφών από την Εύβοια οι οποίοι είχαν δικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών παλιότερα αλλά δεν εξέτισαν την ποινή τους. Τα δύο αδέλφια, συνελήφθησαν στη Νέα Αρτάκη.
Οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι τους και διαπίστωσαν ότι είχαν πέντε συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 251,4 γραμμαρίων αλλά και 29 χάπια φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Επίσης η Αστυνομία κατάσχεσε 120 ευρώ τα οποία είχαν στην κατοχή τους, και αφού απολογηθούν θα βρεθούν σε σωφρονιστικό κατάστημα έτσι ώστε να εκτίσουν την ποινή τους η οποία είναι κάθειρξη οκτώ ετών και χρηματική ποινή ύψους 8.000 ευρώ που είχε επιβάλει και στους δυο το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ευβοίας για διακίνηση ναρκωτικών.
Δείτε επίσης: Νάσος Ηλιόπουλος: «Ήρθε η ώρα να παραιτηθεί και να φύγει»
- Η Ελλάδα κερδίζει την επενδυτική βαθμίδα – Τι αποκαλύπτει η Moody’s
- Χανιά: Σήμερα η ανάσυρση της σορού του 21χρονου Γερμανού – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας
- Ο Παναθηναϊκός επιδιώκει να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Σλούκα
- Επανακατάληψη δύο οικισμών από τις ρωσικές δυνάμεις στην περιφέρεια Κουρσκ
- Η Βρετανία ζητά αύξηση της οικονομικής πίεσης προς τη Ρωσία