Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η τύχη του οποίου αγνοείται από χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας ήταν χθες το βράδυ στα Λιόσια και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, όταν έφυγε από την ταβέρνα όπου βρισκόταν γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα.
Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ντράφι στη Πεντέλη με τους οικείους τους να εκφράζουν ανησυχία ότι πρόκειται για απαγωγή.
Την εξαφάνισή του στην αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, δήλωσε φίλος του επιχειρηματία.
Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει και το περιστατικό και με ένα καμμένο αυτοκίνητο που έχει εντοπιστεί στη Δυτική Αττική και εικάζεται πως χρησιμοποιήθηκε στην αρπαγή του.
Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας διατηρεί καταστήματα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στο Μενίδι και στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.
Δείτε επίσης: Το twitter «γλεντάει» τα 21.657 νέα κρούσματα (pics)
- Αναζητώντας την αυθεντικότητα: Η Doechii και το Denial Is A River
- Ο Παπασταύρου ευχαριστεί τους εργαζόμενους στον τομέα ενέργειας και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας
- Η Silicon Valley προγραμματίζει τη δημιουργία ρομποτικού στρατού για θετικούς σκοπούς με τη στήριξη της τεχνητής νοημοσύνης
- Συνομιλίες Ζελένσκι με Ευρωπαίους και ΗΠΑ στο Λονδίνο: Ο Πούτιν ανοιχτός σε διμερείς συνομιλίες με το Κίεβο
- Πάπας Φραγκίσκος: Έφερε αλλαγές, αλλά λιγότερες από τις προσδοκίες του