Φολέγανδρος: Σε νέο συμπέρασμα έχει καταλήξει ο ιατροδικαστής – Τη χτύπησε πριν τη σκοτώσει

Η Γαρυφαλλιά ξυλοκοπήθηκε πριν πέσει στη θάλασσα – Το «το μυαλό του είναι κλειδωμένο» και δεν μπορεί να περιγράψει λεπτομέρειες για τη δολοφονία, λέει η αστυνομία για τον 30χρονο δολοφόνο.

Ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την εξέταση της σορού της 26χρονης Γαρυφαλλιάς θεωρεί δεδομένο ότι η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 30χρονο σύντροφό της, πριν τη ρίξει από τα βράχια στη θάλασσα, στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας στην έκθεσή του αναφέρει πως στο πτώμα της άτυχης κοπέλας υπάρχουν τραύματα που δείχνουν, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι ξυλοκοπήθηκε πριν πέσει στη θάλασσα. Ο ίδιος θεωρεί ότι οι μώλωπες στο μάτι της νεαρής γυναίκας είναι από το χέρι του 30χρονου, δηλαδή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έριξε γροθιά στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς.

Ο κ. Μπογιόκας περιμένει να μελετήσει τις φωτογραφίες από το σημείο, προκειμένου να τεκμηριώσει το πώς προκλήθηκαν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Θέλει να αποδείξει αν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χτύπησε την άτυχη κοπέλα με τα χέρια του ή αν την έριξε πάνω στα βράχια και τη χτυπούσε πάνω στα βράχια.

Ψυχική νόσο θα επικαλεστεί ο συνήγορος

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, αναμένεται να υποστηρίξει ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο εδώ και πολύ καιρό, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Σημείωσε πως υπάρχουν όλα τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα και διάγνωση από ειδικούς που αποδεικνύει ότι πάσχει από ψυχική νόσο, και θα τα προσκομίσουν στις αρμόδιες Αρχές.

Ο κ. Βλάχος αναφερόμενος στην επικοινωνία που είχε με τον 30χρονο ανάφερε ο πελάτης του δεν έχει ακόμη πλήρη συνείδηση. Συμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, oι αστυνομικοί που μίλησαν με τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «το μυαλό του είναι κλειδωμένο» και δεν μπορεί να περιγράψει λεπτομέρειες για τη δολοφονία.

Αναλυτικά οι κινήσεις του 30χρονου αμέσως μετά τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες του MEGA για τις κινήσεις του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς αμέσως μετά το έγκλημα στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος αφού έριξε στο κενό την κοπέλα, έφτασε κολυμπώντας σε μία άλλη παραλία, εκεί όπου κρύφτηκε για περίπου 28 ώρες μέχρι να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς. Όταν το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη, μπαίνοντας στο περιπολικό, το μοναδικό πράγμα που είπε είναι ότι κατέστρεψε τη ζωή του. Ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί τα κινητά τους τηλέφωνα, με το πιθανότερο σενάριο να είναι ο 30χρονος να τα εξαφάνισε αμέσως μετά το έγκλημα.

Δείτε επίσης: Φολέγανδρος: Τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς είχε η αδελφή του δράστη