H ΔΕΗ έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή ληξιπρόθεσμων και ενεργών οφειλών όσων έχουν πληγεί από τις καταστροφικές φωτιές.
Σε σχετική ανακοίνωσή της τονίζει, ότι λογαριασμοί που έχουν τυχόν εκδοθεί και αποσταλεί στους πληγέντες που εντάσσονται στη διαδικασία, δεν είναι απαιτητοί.
Δείτε την ανακοίνωση:
«Αναγνωρίζοντας την αγωνία των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές θα ήθελε να υπενθυμίσει στους πελάτες της πως έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή τόσο των ληξιπρόθεσμων όσο και των ενεργών οφειλών τους, όπως είχε αρχικά εξαγγείλει. Σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών καθώς και με τη συνδρομή των συναρμόδιων φορέων, η ΔΕΗ εργάζεται προς την κατεύθυνση αυτή, διασφαλίζοντας την απλότητα και την ταχύτητα της διαδικασίας. Ως εκ τούτου οι λογαριασμοί που έχουν τυχόν εκδοθεί και αποσταλεί στους πληγέντες που εντάσσονται στη διαδικασία, δεν είναι απαιτητοί και η ΔΕΗ επιδεικνύοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή της θα τους συμπεριλάβει στο πλαίσιο των διαγραφών που θα πραγματοποιηθούν έως τέλος του έτους».
Δείτε επίσης: Βίλια: Καίγονται σπίτια εκτός οικισμού – Οι φλόγες περικύκλωσαν το χωριό
- Σταματά η έρευνα για τους δημοσιογράφους στη θάλασσα της Ινδονησίας μετά το ρεπορτάζ για το Άνακ Κρακατάου
- Ανατροπή στη Γερμανία: Το SPD περνά μπροστά από την AfD ενόψει των εκλογών στο Μεκλεμβούργο-Πομερανία
- Συναντάται με τη Ντέλσι Ροδρίγκες ο Τραμπ — το σχέδιο που βάζει στο επίκεντρο τις σχέσεις ΗΠΑ – Βενεζουέλας
- Ανατροπή για την ICE: ο Τραμπ αποσύρει τον διορισμό νέου διευθυντή της αστυνομίας μετανάστευσης
- Σοκ στη Γερμανία: Σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι αναμένουν αντικατάσταση του καγκελάριου Μερτς εντός 2026
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
