Δεν προέκυψε συμμετοχή δεύτερου προσώπου
Ολοκληρώθηκε η ανακριτική διαδικασία όσον αφορά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύντροφό της στα Γλυκά Νερά, ενώ τώρα τη δικογραφία την έχει ο εισαγγελέας για πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού απολογήθηκε ο δολοφόνος τον περασσμένο Ιούνιο, ο συνήγορός του υπέγραψε την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Με δεδομένο ότι δεν κλήθηκε κάποιο άλλο πρόσωπο για απολογία, δεν υπάρχει πλέον ζήτημα εμπλοκής δεύτερου προσώπου στην υπόθεση που να γνώριζε και να βοηθούσε τον συζυγοκτόνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή την κλήση αλλού προσώπου για απολογία.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει απαντηθεί το αίτημα που είχε σταλθεί από τον ανακριτή στην εταιρεία από την Κίνα η οποία κατασκεύασε την κάμερα.
Δείτε επίσης: «Γυαλιά καρφιά» τα έκαναν κουκουλοφόροι σε καφετέρια στην Πάτρα
- Στη Βουλή ο Μητσοτάκης μετά το επεισόδιο με Χαφτάρ – Παρέμβαση για μεταναστευτικές ροές από Λιβύη, τα μέτρα που εξετάζονται
- Η Super League αποκαλύπτει την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2025-26
- Γάζα: Ισραήλ βομβαρδίζει προσφυγικό καταυλισμό – Αδιέξοδο στη συνάντηση Τραμπ – Νετανιάχου για εκεχειρία
- Ερώτηση Βόζεμπεργκ στην Κομισιόν για την ενίσχυση της ασφάλειας ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα
- Οι προοπτικές του Μπρένταν Φρέιζερ για Όσκαρ με το «Rental Family»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr