Γλυκά Νερά: Φίλη της Κάρολαϊν μιλάει για την ημέρα πριν δολοφονηθεί η άτυχη 20χρονη «έδειχνε ταραγμένη…»

Με μία φίλη της είχε βρεθεί η Κάρολαϊν μια ημέρα πριν δολοφονηθεί από τον σύζυγό της, με την μάρτυρα να καταθέτει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για την 20χρονη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η μάρτυρας μια ημέρα πριν βρεθεί νεκρή βρέθηκαν στην πλατεία Βαρνάβα, με την Κάρολαϊν να είναι μπουχτισμένη και ταραγμένη, γεγονός που το απέδωσε στην κλεισούρα που βίωνε.

«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει. Στην πλατεία Βαρνάβα πήρε μαζί της και το μωρό δε μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη, ούτε όμως και την ρώτησα. Να σας πω την αλήθεια όμως δε μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο Μπάμπης».

Επίσης η μάρτυρας τονίζει ότι ενώ η Κάρολαϊν ήταν πολύ χαρούμενη σαν άνθρωπος γενικά, δεν μιλούσε πολύ και ήτανε κλεισμένη στον εαυτό της.

«Ήθελε να δείχνει καλό πρόσωπο στον έξω κόσμο και να κρύβει τα προβλήματα της. Πράγμα που το έκανε καλά αν σκεφτείτε ότι το έκανε και με μένα. Εκ των υστέρων μάθαινα τα προβλήματα της όπως για παράδειγμα  αυτό με την εγκυμοσύνη που έχει αποβάλει. Αλλά και πιο απλά πράγματα».

«Μου είπε ότι ήταν έγκυος μια μέρα πριν γεννήσει»

Η μάρτυρας για να δώσει χαρακτηριστικό παράδειγμα για όσα ανέφερε πιο πάνω για τον κλειστό χαρακτήρα τόνισε ότι έμαθε για την εγκυμοσύνη μια μέρα πριν γεννήσει.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε μία μέρα πριν γεννήσει και τότε είχα πάθει σοκ. Αυτό όμως το δικαιολογώ λόγω της προηγούμενης απώλειας αλλά και όπως έμαθα αργότερα είχε κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης της την οποία γέννησε και πρόωρα.

Και κάτι ακόμα που μου έρχεται στο μυαλό για το γάμο της που είναι στην Πορτογαλία. Δε με είχε ενημερώσει. Όπως καταλαβαίνετε παρόλο που κάναμε παρέα δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοινώνω την έκανε. Δε μου ζητούσε την συμβουλή μου.».

«Το δέσιμο της με τον Μπάμπη ήταν παράξενο»

Επίσης η Μάρτυρας τόνισε ότι το δέσιμο που είχαν ο γυναικοκτόνος, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος και η 20χρονη Κάρολαϊν ήταν πολύ παράξενο. «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο» λέει η μάρτυρας. «Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Επίσης η μάρτυρας τονίζει ότι η Κάρολαϊν είχε όνειρα καθώς μπορεί να μην πήγαινε στην σχολή της ωστόσο ήθελε να σπουδάσει ζαχαροπλαστική.

Ενώ κλείνοντας η μάρτυρας μίλησε για την σχέση της Κάρολαϊν με την ψυχολόγο. «Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσε αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της. Γενικά ήταν κοπέλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα».

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Κάρολαϊν δεν μπορούν να το διαχειριστούν (vid)