Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ – Έτσι την σκότωσε ο 32χρονος πιλότος

Ανακοίνωση για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν εξέδωσε με ανάρτηση της η Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα η ΕΛΑΣ σε επίσημο λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έκανε γνωστό και επίσημα ότι ο δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν ήταν ο ίδιος της ο άντρας.

«Την έπνιξα με την μπλούζα»

Σοκάρει η ομολογία του 32χρονου συζύγου της Κάρολαϊν, ο οποίος αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως σκότωσε την 20χρονη σύζυγο του.

Ο ίδιος λέει ότι με την Κάρολαϊν μάλωσαν εκείνο το βράδυ και εκείνος θόλωσε, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ότι η 20χρονη άφησε δυνατά το βρέφος στο κρεβατάκι του.

Επίσης να τονιστεί ότι η Κάρολαϊν έδιωξε για ακόμη μια φορά εκείνο το βράδυ τον άντρα της από το κρεβάτι, ενώ ήθελε να φύγει και από το σπίτι, ψάχνοντας και δωμάτιο ξενοδοχείου.

Εκεί όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, άρπαξε μια μπλούζα, κόβοντας τον αέρα στην 20χρονη, ενώ μετά την έβαλε στο κρεβάτι και άφησε δίπλα το 11 μηνών βρέφος.

Μετά ο ίδιος σκηνοθέτησε την ληστεία στο σπίτι τους, ενώ για να θολώσει τα νερά, δέθηκε μόνος του δίπλα από το άψυχο σώμα της γυναίκας του.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά – Πιλότος: «Μου είπε να φύγω και θόλωσα…»