Γλυκά Νερά: Η Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι ξεσπά κατά του συζυγοκτόνου

Μέσα από το λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα επέλεξε να αντιδράσει και να εκφράσει την οργή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου ένα χρόνο

«Μάθε στο παιδί σου τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη» τονίζει στη δημοσίευσή της στο ίνσταγκραμ η Ιωάννα. Στην οργισμένη ανάρτησή της στο Instagram, η Ιωάννα έκανε λόγο για «πατριαρχία» στην οποία έχει μεγαλώσει όλη η ελληνική κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα γράφει

«Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη.

Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της.

Μάθε στο παιδί σου, στον μικρο σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω».

Δείτε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη δήλωση της Ιωάννας μετά το εξιτήριο