Οι δύο γιαγιάδες, διατηρούν καλές σχέσεις, ενώ συχνή είναι και η επικοινωνία του καθ’ομολογίαν δολοφόνου με τη μητέρα του για να μαθαίνει νέα για την κόρη του, Λυδία
Στην Αλόννησο ώστε να δουν τη μικρή Λυδία βρίσκονται οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαϊν. Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επισκέπτονται το νησί κάθε τέλος του μήνα για πέντε μέρες.
Η μικρή Λυδία τους τελευταίους μήνες μεγαλώνει στην Αλόννησο, στην αγκαλιά των γονιών της Καρολάιν, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που τους έδωσε την προσωρινή επιμέλεια.
Η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα εκδοθεί στις αρχές Οκτωβρίου.
Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλάει για τη σχέση της με την μικρή Λυδία αλλά και με τους γονείς της Καρολάιν.
Μιλώντας στο Star, η μητέρα του κατηγορούμενου είπε ότι «όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια».

Στην πολυαγαπημένη μας, μητέρα και κόρη γράφει πλέον η επιγραφή στο μνήμα της Καρολάιν
Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο της 19χρονης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, οι γονείς της αποφάσισαν να σβήσουν από το μνήμα της Καρολάιν τη λέξη «σύζυγος», καθώς ο άνδρας της είναι στη φυλακή για το συγκεκριμένο έγκλημα, ως ο άνθρωπος που της στέρησε τη ζωή.
Δείτε το βίντεο με τη μητέρα του πιλότου να μιλάει για πρώτη φορά δημόσια:
Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Σβήστηκε από το μνήμα της Κάρολαϊν η λέξη «σύζυγός»
- Μαρούσι – Άρης 91-68: Εντυπωσιακή ανατροπή και ελπίδες για παραμονή
- Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο ατύχημα με τρακτέρ, θύμα 85χρονος άνδρας
- Δημήτρης Γαλαμάτης: Η ενημέρωση είναι θεμέλιος λίθος της δημόσιας ασφάλειας σε περιόδους κρίσης
- Ιστορικό γκολ για τον Μορόν, ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία του Άρη
- Κεραυνός προκαλεί φωτιά σε κατοικία στον Βαρνάβα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr