Γλυκά Νερά – Κατερινόπουλος: Ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα – Ήταν καλός ηθοποιός (vid)

Σύμφωνα με τον ταξίαρχο της ελληνικής αστυνομίας, η γλώσσα του σώματος του συζυγοκτόνου έλεγε τα αντίθετα, από αυτά που έλεγαν τα μάτια του

«Το κουβάρι ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι και οι δύο παρακολουθούσαν ψυχολόγο. Ήταν μια πληροφορία που το πρώτο βράδυ είχα πει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Από την πλευρά, όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί με τη διαλεύκανση ενός εγκλήματος, ξέρουμε ότι τα πάντα ξεκινάνε από το σημείο που έγινε. Το κλειδί, το μυστικό ήταν εκεί μέσα. Είχαμε να κάνουμε και με τη γλώσσα του σώματος του πιλότου. Είναι σημαντικό οι ερευνητές να μπορούν να αποκωδικοποιήσουν και αυτό το στοιχείο. Η γλώσσα του σώματος έλεγε τα αντίθετα, από αυτά που έλεγαν τα μάτια του. Ήταν θέμα χρόνου για τις αρχές με συνδυασμό με τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν σήμερα» ανέφερε, σε εκπομπή στον ΑΝΤ1, ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Ήταν καλός ηθοποιός, όλα τα έκανε για το παιδί του…» σημείωσε με νόημα ο κ. Κατερινόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το έγκλημα ήταν προμελετημένο «Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, δεν ήταν της τελευταίας στιγμής. Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί της έκλεισε το στόμα με το μαξιλάρι και την έστειλε στον Άγιο Πέτρο».

Δείτε τί δήλωνε ο κ. Κατερινόπουλος λίγες ώρες πριν τη σύλληψη του συζυγοκτόνου: «Λυπάμαι που δικαιώνομαι…όλη η διαδρομή ήταν μια αντίφαση»

Δείτε επίσης: Υπόθεση Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 33χρονος συζυγοκτόνος