Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από τη σοκαριστική κατάθεση του 32χρονου πιλότου (βίντεο)

Ο πιλότος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν από τη στιγμή που οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι μέχρι το τραγικό τέλος 

Ένας μήνας έχει περάσει από το τραγικό συμβάν στα Γλυκά Νερά, όπου στυγεροί δολοφόνοι αφαίρεσαν τη ζωή της Κάρολάϊν μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κορούλας της. Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών ακόμα δεν μπορούν να βρουν την παραμικρή λεπτομέρεια που θα δώσει ώθηση στις έρευνές τους.

Ο 32χρονος πιλότος που κλήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να αναγνωρίσει βάσει φωτογραφιών αλλά και ηλεκτρονικού σκίτσου που δημιούργησαν οι ειδικοί της αστυνομίας, δεν κατέληξε με απόλυτη σιγουριά στον άνθρωπο που φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του.

Μέρος της κατάθεσης του πιλότου προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. Η περιγραφή του σοκάρει:


«Πρέπει να μας πήρε ο ύπνος μεταξύ 01:15 με 01:30. Εγώ ξύπνησα όταν άκουσα το τρίξιμο από το πόμολο της πόρτας. Δεν κατάλαβα τι ώρα ήταν ακριβώς. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα να μπαίνουν στο δωμάτιο τρεις άνδρες. Με πλησίασε αυτός με το πιστόλι και πριν μου πει οτιδήποτε, του είπα: “Στο σαλόνι υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά. Σε παρακαλώ μην μας πειράξεις. Ο κοντός πήγε πάνω στη γυναίκα μου, τη γύρισε μπρούμυτα με μια απότομη λαβή και της γύρισε το κεφάλι προς το στρώμα ή το μαξιλάρι. Μόλις πήγα να αντιδράσω, μου κόλλησε το πιστόλι στη δεξιά πλευρά του λαιμού του, ρίχνοντάς με στη συνέχεια στο πάτωμα», ανέφερε ο πιλότος.

Οι δράστες

«Επειδή μου είχαν δέσει το στόμα, κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου τελείως. Όταν ξύπνησα δεν άκουγα τίποτα. Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει, δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε ξημερώσει ή όχι. Ο ένας δράστης έχει σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, στρογγυλό και αξύριστο, ανοιχτόχρωμο πρόσωπο (όχι όπως το δικό μου που είμαι ξανθός) και έντονα μάτια. Κατάλαβα ότι είναι άνω των 35 ετών. Ήταν περίπου 1,70μ. και ψωμωμένος, δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες».

Και συνέχισε «Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάποιο ρούχο και η κόρη μας ήταν δίπλα ξύπνια, αλλά δεν έκλαιγε. Αγκάλιασα τη γυναίκα μου και την κόρη μας κλαίγοντας και τότε ο αστυνομικός μου είπε “έχει φύγει, προσπάθησε να ηρεμήσεις”. Εννοώντας πως είναι νεκρή. Ήμουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω».

Δείτε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτά κατέθεσε η ψυχολόγος της Κάρολαϊν