ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/ EUROKINISSI

Γλυκά Νερά: Ο γυναικοκτόνος έτοιμος να φέρει μάρτυρες για να… χρίσει υπεύθυνη την Καρολάιν (vid)

Αδίστακτος… αποδεικνύεται ο 33χρονος γυναικοκτόνος στο έγκλημα των Γλυκών Νερών, καθώς ο Αναγνωστόπουλος είναι έτοιμος να φέρει μάρτυρες, προκειμένου η ευθύνη της υπόθεσης να “πέσει” στην αδικοχαμένη Καρολάιν.

Η πρόθεση αυτή του Αναγνωστόπουλου αποκαλύφθηκε στον Alpha από τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη: “Επισκέφθηκα τον πελάτη μου στον Κορυδαλλό και συζητήσαμε πράγματα που αφορούν τα επόμενα υπερασπιστικά βήματα και είμαστε σε αναμονή για δύο ζητήματα. Το πρώτο είναι η επιμέλεια της ανήλικης κόρης του και τι θα εκδοθεί από την εισαγγελία πρωτοδικών. Το δεύτερο είναι τα νέα στοιχεία που περιμένουμε είτε σε επίπεδο πραγματογνωμοσύνης είτε μάρτυρες να καταθέσουν ή οτιδήποτε άλλο, καθώς η δικογραφία είναι σε πρώιμο στάδιο“.

Αναφορικά με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ο συνήγορος του καθ’ ομολογία δολοφόνου υπογράμμισε: “Ο κ. Ιωάννης Κώτσος είναι ο άλλος συνήγορος, ο οποίος ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα της επιμέλειας και εγώ υπερασπίζομαι τον εντολέα μου σε επίπεδο ανακρίσεως. Ο εντολέας μου θέλει το καλύτερο δυνατό για το παιδί του. Θέλαμε την από κοινού επιμέλεια με όποιους όρους χωρίς να αποκλειστεί κανένας. Η άλλη πλευρά έχει διαφορετική άποψη και απ’ ότι ενημερώθηκα από την πολιτική αγωγή ζητά αποκλειστικά την επιμέλεια του παιδιού και μόνο“.

Όσον αφορά, τώρα, τους προαναφερθέντες μάρτυρες, ο κ. Παπαϊωαννίδης ήταν σαφής: “Δεν αφορά μόνο τους μάρτυρες για το στιγμιαίο που επικαλούμαστε εμείς και που ακόμα δεν έχουμε κάνει κάποιο αίτημα, αλλά μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον προκειμένου να καταθέσουν για τις συνθήκες που επικρατούσαν στη σχέση του θύματος και του εντολέα μου. Να σημειώσω ότι δεν δικαιολογούμε τίποτα και η τιμωρία είναι το λιγότερο που αξίζει για τον εντολέα μου. Το έχει αποδεχτεί και ο ίδιος. Θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση των περιστατικών που συνέβησαν σε προγενέστερο χρόνο προκειμένου να οδηγηθούμε σε αυτό το αδίκημα“.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η αίτηση για συν επιμέλεια της οικογένειας του 33χρονου καθ΄ ομολογία δολοφόνου