Ο ψυχίατρος αναφέρει πως δεν πρέπει να έχει πολλές επαφές με τους γονείς του δολοφόνου
Εδώ και κάποιους μήνες, η υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και τις τελευταίες μέρες έχει δει το φως της δημοσιότητας το τηλεφώνημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο 100 ο οποίος ζητούσε «βοήθεια».
Γνωστή έγινε και μια ψυχιατρική έκθεση η οποία έχει να κάνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ οι γονείς της Καρολάιν προσκόμισαν πραγματογνωμοσύνη ψυχιάτρου.
Ο ειδικός επιστήμονας, εισιηγείται στο δικαστήριο να μειωθούν οι ώρες και οι επαφές της μικρής με την οικογένεια του συζυγοκτόνου, λόγω του ότι θα επιφέρουν άγχος και στρες στο μικρό κοριτσάκι. Με το πέρασμα των χρόνων, η υπόθεση αυτή θα εξεταστεί εκ νέου.
Εκτός από τους παππούδες, ο ψυχίατρος αναφέρει πως δεν πρέπει να έχει πολλές επαφές το παιδί και με το ευρύτερο περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως το δικαστήριο θα αποφασίσει κάτι τέτοιο.
Θυμίζουμε πως οι γονείς του δολοφόνου, δεν διεκδικούν πλέον τη συνεπιμέλεια της μικρής.
Δείτε επίσης: Αναβλήθηκε για τις 6 Ιουνίου η δίκη για την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγό «σφήνωσε» κάτω από γέφυρα στον Περιφερειακό – Αυξημένη η κίνηση
- Συνεχίζεται με το δεύτερο πιάτο το Nations League και το ντεμπούτο Ζιντάν στην Γαλλία
- Συναγερμός στην Πλάκα: Έκρηξη σε κτήριο στην οδό Λυσικράτους, ένας τραυματίας
- Συναγερμός στην Ηλιούπολη: φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο προκάλεσε ζημιές σε άλλα δύο οχήματα
- Η κατάρα των στενών του Ορμούζ: Τι μπορεί να μάθει ο Τραμπ από τις αποικιοκρατίες του παρελθόντος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
