Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Χαράλαμπος Γώγος μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100.3 σχετικά με τα μέτρα προστασίας
Τόνισε πως είναι νωρίς να μιλάμε για άρση των μέτρων και πως το Σύστημα Υγείας θα εξακολουθεί να πιέζεται για ένα ακόμη μηνά.
Πρόσθεσε ότι υπάρχουν σοβαρά κρούσματα με Όμικρον στα νοσοκομεία παρότι η συγκεκριμένη μετάλλαξη προκαλεί ηπιότερη νόσηση λόγω και του εμβολιασμού του πληθυσμού.
Για τους αυξημένους θανάτους των τελευταίων ήμερων ο κ. Γώγος εξήγησε ότι οφείλονται στα πολλά κρούσματα της Δέλτα που έχουμε ακόμη, παρά την επικράτηση της Όμικρον.
Επίσης, αρκετοί άνθρωποι που μολύνονται από τον ιό αργούν να πάνε στο νοσοκομείο και παίρνουν θεραπεία απόμονοί τους στο σπίτι χωρίς να συμβουλεύονται γιατρούς.
Δείτε επίσης: Βασιλακόπουλος: «Όσο αλλάζουν τα στελέχη του κορονοϊού το εμβόλιο πρέπει να επικαιροποιείται» (vid)
- 66ο φεστιβάλ κινηματογράφου θεσσαλονίκης: Οι αφίσες και τα σποτ που θα το συνοδεύσουν φέτος
- Έρευνα: Το Χάρβαρντ αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας
- Κουρασμένη και καταθλιπτική εμφάνιση: πώς η μόδα εκμεταλλεύεται την ψυχική υγεία
- Πώς θα παγιδευτεί ο λύκος στον Μαρμαρά και ποιο είναι το μέλλον του: Μια ιδιαίτερη περίπτωση
- Ο Τραμπ χαρακτηρίζει το κίνημα Antifa τρομοκρατική οργάνωση