Ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το πρωί
Κατέληξε εν τέλει ο 28χρονος από τα Γρεβενά ο οποίος ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση λόγω της έκρηξης που είχε σημειωθεί χθες το μεσημέρι στο εργοστάσιο που εργαζόταν.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και εκεί δεν μπόρεσε να παραμείνει στη ζωή όσο κι αν προσπάθησαν οι γιατροί να τον κρατήσουν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η ήδη σοβαρή κατάστασή του έγινε ακόμα χειρότερη τα ξημερώματα.
Όταν διακομίστηκε στο Παπανικολάου από το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών είχε υποστεί βαριά εγκαύματα και στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έκανε χειρουργείο. Ο 28χρονος ήταν στο τμήμα Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας του εργοστασίου. Τη στιγμή της έκρηξης, ο ίδιος καθώς και ένας ακόμη, εργαζόμενος ιταλικής υπηκοότητας, εκτελούσαν εργασίες συντήρησης.
Τα στοιχεία αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε σε ένα μηχάνημα που μετατρέπει το λάδι σε ατμό.
Δείτε επίσης: Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης από τη Θεσσαλονίκη: «Το φάγανε άδικα το παιδί μου» (vid)
- Πώς η Ούσα Βανς μετατράπηκε από την αόρατη σύζυγο του αντιπροέδρου σε celebrity
- Τραμπ: Ο αποκλειστικός δείπνος των κρυπτονομισμάτων και η νέα άνθηση του $Trump
- Απόπειρες εξαπάτησης προμηθευτών και δημοτών από τον Δήμο Χαλκηδόνος
- Ντόναλντ Τραμπ: Πιέζει την Ουκρανία για συμφωνία με τη Ρωσία
- Μπάνκι: Αξιοποιήσαμε την άμυνα και σταματήσαμε τους αντιπάλους μας