Ριζική ανακαίνιση ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει το εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton.
Μετά από μισό αιώνα, το εμβληματικό ξενοδοχείο Hilton ετοιμάζεται για ριζική ανακαίνιση ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ και κλείνει μέχρι τις αρχές του 2024, όταν και θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του με άλλη ονομασία- Conrad.
Στο ιστορικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, θα δημιουργηθούν 280 δωμάτια και σουίτες, θα κατασκευαστούν 50 υπερπολυτελείς κατοικίες, θα γίνουν επεκτάσεις και θα δημιουργηθούν νέοι εμπορικοί χώροι με στόχο το “Χίλτον” να ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη και να γίνει το κορυφαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα της χώρας.
Σημειώνεται πως από το 1963 που έγιναν τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Hilton έχουν περάσει αρίθμητες διασημότητες, όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Άντονι Κουίν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Δείτε επίσης: Επίθεση με βαριοπούλες του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Αττικής Οδού – Οκτώ συλλήψεις
- Καθαρός από ναρκωτικά και αλκοόλ ο Μαραντόνα κατά τον θάνατό του
- Πόσο θα κοστίσει στις ΗΠΑ η κατάκτηση της Γροιλανδίας; Εκτιμήσεις από τον κύκλο του Τραμπ
- Ν. Ανδρουλάκης: Απαραίτητες οι ριζικές αλλαγές στη Λευκή Βίβλο και διαπραγμάτευση για την Ελλάδα
- Επιστροφή στις οθόνες: Νέα επεισόδια για «Grey’s Anatomy» και πρεμιέρα της σειράς «Not Dead Yet» στο FX Life
- Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν προσκάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο ετήσιο συνέδριο της UEFA