Το 4ο κύμα κορονοϊού στην Αίγυπτο θα κορυφωθεί τις προσεχείς εβδομάδες, εκτιμούν οι ειδικοί.
Η υπουργός Υγείας, Χάλα Ζάγιεντ, σε συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρέσβη στο Κάιρο, Νίκο Γαριλίδη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της Αιγύπτου προς την Ελλάδα, για την αποστολή 250.000 δόσεων εμβολίου COVID-19 AstraZeneca.
Η ίδια επαίνεσε την ελληνική πρωτοβουλία και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης.
Το αιγυπτιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως τα εμβόλια έφτασαν στην Αίγυπτο τις τελευταίες δύο ημέρες.
Από την πλευρά του, ο Έλληνας πρέσβης εξέφρασε την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνεχίσει να υποστηρίζει τον τομέα υγείας της Αιγύπτου.

Σχετικά με την υγειονομική κατάσταση της Αιγύπτου τα κρούσματα φτάσανε χθες στις 299.710 επιβεβαιωμένες μολύνσεις, ενώ έχουν καταγραφεί συνολικά 17.074 θάνατοι από την αρχή της πανδημίας. Σύμφωνα με τους ειδικούς το 4ο κύμα κορονοϊού στην Αίγυπτο θα κορυφωθεί τις προσεχείς εβδομάδες.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: 2.046 κρούσματα, 33 θάνατοι, 331 διασωληνωμένοι
- Οι δύο ηγέτες που δεν συμπαθεί ο Τραμπ: Αποκαλύψεις από τη Daily Mail
- Μουσική υπό το φως της Ακρόπολης: η μαγευτική βραδιά του Θανάση Βασιλόπουλου
- Ο Τραμπ στο πρωτοσέλιδο του Time με φωτογραφία που δεν του αρέσει
- Μεσσηνία: Η ανατρεπτική ομολογία του 22χρονου και οι απορίες που εγείρει
- Εθνική Ασφαλιστική: Χρυσή διάκριση από τον οργανισμό EcoVadis για τη δέσμευση στη βιώσιμη ανάπτυξη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr