Το 4ο κύμα κορονοϊού στην Αίγυπτο θα κορυφωθεί τις προσεχείς εβδομάδες, εκτιμούν οι ειδικοί.
Η υπουργός Υγείας, Χάλα Ζάγιεντ, σε συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρέσβη στο Κάιρο, Νίκο Γαριλίδη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της Αιγύπτου προς την Ελλάδα, για την αποστολή 250.000 δόσεων εμβολίου COVID-19 AstraZeneca.
Η ίδια επαίνεσε την ελληνική πρωτοβουλία και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης.
Το αιγυπτιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως τα εμβόλια έφτασαν στην Αίγυπτο τις τελευταίες δύο ημέρες.
Από την πλευρά του, ο Έλληνας πρέσβης εξέφρασε την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνεχίσει να υποστηρίζει τον τομέα υγείας της Αιγύπτου.

Σχετικά με την υγειονομική κατάσταση της Αιγύπτου τα κρούσματα φτάσανε χθες στις 299.710 επιβεβαιωμένες μολύνσεις, ενώ έχουν καταγραφεί συνολικά 17.074 θάνατοι από την αρχή της πανδημίας. Σύμφωνα με τους ειδικούς το 4ο κύμα κορονοϊού στην Αίγυπτο θα κορυφωθεί τις προσεχείς εβδομάδες.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: 2.046 κρούσματα, 33 θάνατοι, 331 διασωληνωμένοι
- Ισχυρό μήνυμα Μητσοτάκη από το Athens LifeTech Park: «Γίνονται πράξη όσα οραματιζόμουν για τη χώρα»
- Πακιστάν: Δεν συζητείται προς το παρόν στρατιωτική δράση για τη Σαουδική Αραβία
- CIVITAS Forum 2026: Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής βιώσιμης κινητικότητας από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου
- Κινείται για Ικάρντι ο Ολυμπιακός μετά τον τραυματισμό Ελ Κααμπί
- Με πάνω από 2.500 θέσεις η 57η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
