Η Carrefour επιστρέφει στην Ελλάδα 10 χρόνια μετά

Η επιστροφή της Carrefour στην Ελλάδα θα ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στον Ιανουάριο – Στρατηγικός εταίρος ο όμιλος Βαρδινογιάννη

Ο μεγαλύτερος λιανέμπορος της Ευρώπης ετοιμάζεται κι επισήμως να ανακοινώσει την μεγάλη του «επιστροφή», με συνεργάτη, μία θυγατρική εταιρεία της AVE του ομίλου Βαρδινογιάννη, σχεδιάζοντας σε πρώτη φάση το άνοιγμα 8 καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

Η Carrefour International Partneship ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία που υπεγράφη με την Retail & more S.A., θυγατρική του Ομίλου Teleunicom, προκειμένου να επαναφέρουν το σήμα και τα κορυφαία προϊόντα της Carrefour στους Έλληνες καταναλωτές. 

Η συνεργασία έχει ως στόχο την τοποθέτηση και ανάπτυξη των σημάτων Carrefour στην ελληνική επικράτεια. Τα πρώτα καταστήματα θα ανοίξουν στην Ελλάδα έως το καλοκαίρι του 2022. 

«Το σήμα και τα προϊόντα της Carrefour είναι ευρέως γνωστά στην Ελλάδα και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να προφέρουμε ξανά στους Έλληνες καταναλωτές ό,τι καλύτερο διαθέτουμε. Ο Όμιλος Teleunicom και η θυγατρική του Retail & more, είναι για εμάς η καλύτερη βάση για να μπούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στην ελληνική αγορά. Με την είσοδο στην Ελλάδα το 2022, η Carrefour International Partneship ενισχύει την αναπτυξιακή της πορεία σε νέες αγορές» δήλωσε ο κ.Patrick Lasfargues, Executive Director της Carrefour International Partnerships. 

Ήταν Ιούνιος του 2012 όταν, η γαλλική Carrefour, ανακοίνωνε την αποχώρησή της από την ελληνική αγορά

Η Carrefour, που στα γαλλικά σημαίνει “σταυροδρόμι” και “δημόσια πλατεία”, με έδρα τη Γαλλία είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες υπεραγορών διεθνώς με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και την Αφρική. Το πρώτο κατάστημα Carrefour άνοιξε το 1960, αποτελώντας τον πρώτο όμιλο στην Ευρώπη που άνοιξε με το σημερινό στυλ σούπερ μάρκετ, καθώς και την πρώτη εταιρεία που συστέγασε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ και ένα πολυκατάστημα.

Δείτε επίσης: Folli Follie: Επικυρώθηκε η συμφωνία εξυγίανσης