Η Ευλαμπία Ρέβη αποκαλύπτει: «Είναι σοκαριστικό το πώς ψάρευαν καρίτσια, αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος προσέγγισης»

Αποκαλύψεις από την Ευλαμπία Ρέβη με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της εκπομπής της η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόσκληση σε πάρτι, παρουσιάζοντας τα μηνύματα που έχει λάβει δύο φορές.

Το πρώτο μήνυμα έλαβε το 2019 στον λογαριασμό της στο facebook, στο οποίο ένας άνδρας της ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ.

Ο άγνωστος αυτός άνδρας προσπάθησε, μάλιστα, να την δελεάσει λέγοντας ότι τα χρήματα θα δίνονταν όλα μπροστά, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η δεύτερη φορά ήταν δύο χρόνια αργότερα, το 2021, όταν ο ίδιος άγνωστος άνδρας της πρόσφερε το ποσό των 5.000 ευρώ με την Ευλαμπία Ρέβη να απαντά και πάλι αρνητικά.

Είπε επίσης πως ο ίδιος άνθρωπος έχει στείλει αντίστοιχα μηνύματα και σε φίλες της.

Η δημοσιογράφος είπε: «Είδα στους φίλους του να έχουμε κάποιους κοινές γνωστές, έστειλα στις κοπέλες και μου είπαν ότι και αυτές είχαν λάβει αντίστοιχα μηνύματα και είπαμε ότι ελπίζουμε να μην έχει πέσει καμία κοπέλα στα δίχτυα του. Είναι σοκαριστικό το πώς ψάρευαν καρίτσια, δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση της 24χρονης, αλλά σε ότι αφορά το κύκλωμα που ερευνάται αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος προσέγγισης».

Δείτε επίσης: Μαριάννα Κιμούλη: «Δε θα επεκταθώ για τις καταγγελίες εις βάρος του πατέρα μου» (vid)