Η Γιάμαλη απάντησε σε Κουτσελίνη και… ΣΚΑΪ για τον 22χρονο που παρενοχλούσε κοπέλες

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη είδε το βίντεο με τον 22χρονο με παρατεταμένο το μόριο του να πλησιάζει νεαρή κοπέλα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Μεγάλο σάλο ωστόσο έχει προκαλέσει και η στάση των ΜΜΕ, καθώς σε πολλές εκπομπές έγινε προσπάθεια… συγκάλυψης του γεγονότος.

Συγκεκριμένα στο Star και στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με την Ζήνα», η παρουσιάστρια τόνισε: «Την κοπέλα δεν την έχουμε εντοπίσει ακόμη και δεν ξέρουμε αν είναι άλλη εκδίκηση από πίσω, αλλά έχει ανεβάσει ένα πολύ ωραίο αγόρι το οποίο έχει έξω τα γεννητικά του όργανα και την ακολουθεί».

Επίσης στο ΣΚΑΪ οι δημοσιογράφοι πρωινής εκπομπής μας τόνισαν την εξωτερική εμφάνιση του 22χρονου και όχι την πράξη του, λέγοντας ότι είναι όμορφος,(!!!) ψηλός (!!!), νέος(!!!).

Δηλαδή αγαπητοί συνάδερφοι για να γίνει ένας βιαστής ή έστω για να παρενοχλεί, θα πρέπει να είναι άσχημος, κοντός και γέρος;

Σε μια Ελλάδα που έχει συγκλονιστεί από τις αποκαλύψεις του #MeToo ήρθε η ώρα να σπάσουμε κάποια στερεότυπα, και επιτέλους τα ΜΜΕ να αναλογιστούν τις ευθύνες τους για τα όσα ακούγονται στις εκπομπές τους.

Δείτε την τοποθέτηση της κ. Γιάμαλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ΚΟΝΤΡΑ Channel»:

Δείτε επίσης: Ενέδρα θανάτου σε επιχειρηματία στην Ζάκυνθο