Η πρώτη αντίδραση του Άρη Σερβετάλη μετά την αποχώρησή του (vid)

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή

Ο γνωστός ηθοποιός Άρης Σερβετάλης μετά τη μεγάλη έκταση που πήρε η απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Σερβετάλης δεν παρέλειψε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στην παράσταση.

Η εταιρία παραγωγής αποφάσισε την αντικατάστασή του

«Ως εταιρεία παραγωγής της παράστασης Ρινόκερος και βλέποντας να αναπτύσσονται διάφορες παραφιλολογίες γύρω από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή μας από την παράσταση, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μην συμμετέχει στην παράσταση εφόσον τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι κάποιος γνωστός πρωταγωνιστής.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών κ. Σπύρος Μπιμπίλας εξέφρασε την αντίθεσή του με τη στάση που κράτησε ο Άρης Σερβετάλης λέγοντας πως αν το έκανε αυτό ένας άσημος ηθοποιός θα είχε εκδιωχθεί για διαφυγόντα κέρδη.

«Η ελευθεριότητα που έχει ο Άρης στο να αποφασίζει αν θα παίζει η όχι σε μια παράσταση, του τη δίνει η αναγνωρισιμότητά του και η εξουσία που παίρνει απ’ αυτήν. Αν ένας άσημος ηθοποιός το έκανε αυτό θα εκδιωκώταν ή θα του ζητούσαν διαφυγόντα κέρδη. Βεβαίως, το ότι το είχε συμφωνήσει με τον εργοδότη, είναι μια άλλη υπόθεση. Το ότι έχει βάλει έναν τέτοιο περίεργο όρο, είναι πολύ παράλογο».

«Αυτό είναι αντισυναδελφική συμπεριφορά»

«Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών προασπίζεται κάθε ηθοποιό που εκδιώκεται αν είναι ανεμβολίαστος. Παίρνει θέση μεν να προτρέψει για τον εμβολιασμό, αλλά αν εκδιωχθεί κάποιος, τότε καταφεύγουμε στην Επιθεώρηση Εργασίας για να τον προστατέψουμε και να αποζημιωθεί».

«Ο κ. Σερβετάλης έχει πει σε συνέντευξή του ότι δεν ενδιαφέρεται για την ύπαρξη Σωματείου. Αυτό είναι αντισυναδελφική συμπεριφορά. Δεν είναι γραμμένος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών».

Δείτε επίσης: Δ. Λιγνάδης: Κατέθεσε αίτημα για να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του – Μέσα στη μέρα η απόφαση