Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα ο οδηγός του αυτοκινήτου
Εν μέσω έντονης κακοκαιρίας και ενώ βρισκόταν εν κινήσει επί της εθνικής οδού Πύργου – Κυπαρισσίας, έπεσε επάνω στο ΙΧ ένας μεγάλος κορμός δέντρου.
Μέσα στην ατυχία, ευτυχώς το δέντρο έπεσε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και λίγο πριν την θέση του οδηγού.
Το περιστατικό συνέβη στο ύψος των Κρεστένων. Επί τόπου έσπευσαν η Πυροσβεστική και συνεργεία του Δήμου για τον απεγκλωβισμό του άνδρα και την αποκατάσταση στην κίνηση της κυκλοφορίας.
Έντονη παραμένει η κακοκαιρία σε ολόκληρη την χώρα με τις καταστροφές μέχρι στιγμής να είανι πολύ μεγάλες σε αρκετές περιοχές της επικράτειας. Νωρίτερα, η κακοκαιρία έπληξε την Ηλεία με πολλαπλά προβλήματα στην Αρχαία Ολυμπία.
Όπως μετέδωσε το ilialive, κατολισθήσεις έως αυτή την ώρα έχουν καταγραφεί στο δρόμο Πανόπουλου – Κακοταρίου, Μιράκας – Λάλα, Κρυονερίου – Χελιδονίου, Χελιδονίου – Λαντζοίου, Νεράιδας – Χελιδονίου, Νεράιδας – Λαντζοίου, Νεράιδας – Μηλιών και επίσης στο τμήμα Δίβρη – Τριπόταμα της ΕΟ 111, σε τρία σημεία με πτώσεις βράχων.
Την ίδια ώρα, το μέσο μεταδίδει πως δύο πολίτες έχουν αποκλειστεί κοντά στις Ξενιές Βουπρασίας στο δρόμο προς Βάλμη Πηνείας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες που έρχονταν από τις Πόρτες Αχαΐας, δεν μπορούν να προχωρήσουν στη διαδρομή, καθώς πέρασαν από γεφύρι που έχει υποστεί ζημιές και δεν είναι ασφαλής η διέλευσή τους και πάλι από εκεί, ενώ μπροστά τους ο δρόμος έχει κλείσει από κατολίσθηση και όγκους λάσπης.
Δείτε επίσης: Άνω Λιόσια – Πριν από λίγο: Επίθεση με μαχαίρι στη μέση του δρόμου – Στο νοσοκομείο 46χρονος
- Η απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ανατρέπει το ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου
- Συρία: Το Ηνωμένο Βασίλειο αίρει τις κυρώσεις για την ανοικοδόμηση της οικονομίας
- Μια γενναιόδωρη προσφορά: Χίλιες φανέλες της Νότιγχαμ από τον Μαρινάκη στα παιδιά της περιοχής
- Κυρ. Μητσοτάκης: Νομοθετική ρύθμιση για αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας και εξειδίκευσης σε γιατρούς που την έχουν αποκτήσει στις ΗΠΑ
- Σε κώμα ο γιος του Γκίλμπερτ Αρίνας μετά από σοβαρό τροχαίο