Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός ανάγκασε την 19χρονη να γυρίσει πορνό – Το ραντεβού με ανθρώπους της εταιρίας Sirina (vid)

Ο αστυνομικός εμφανίστηκε στα γραφεία της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη, «Sirina Entertainment» στο Π. Φάληρο, πριν από δέκα ημέρες.

Απίστευτη ήταν η εκμετάλλευση του αστυνομικού για τη 19χρονη κοπέλα, καθώς εκτός του οτι της έκλεινε καθημερινά ραντεβού με πελάτες για να συνευρίσκεται ερωτικά και να της αποσπά τα χρήματα, αποκαλύφθηκε οτι την ανάγκασε να συμμετέχει και σε ταινία πορνό.

Στα γραφεία της εταιρίας, ο δράστης συνοδευόταν από την 19χρονη, την οποία και σύστησε ως σύντροφο του. Σκοπός της επίσκεψης τους, όπως εξήγησε ο αστυνομικός στους ανθρώπους της εταιρίας και στον Δημήτρη Σειρηνάκη, ήταν να βάλει την 19χρονη στο χώρο της ερωτικής βιομηχανίας.

Ζήτησε να περάσει από κάστινγκ και να αναλάβει με την σύμφωνη γνώμη των παραγωγών, κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις επόμενες ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη. Η κοπέλα υπέγραψε το συμβόλαιο, τα χρήματα του οποίου θα καρπωνόταν ο κατηγορούμενος. Το μπλουζάκι με την επωνυμία Sirina, το οποίο φορούσε κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία, το είχε προμηθευτεί από τα γραφεία της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Δεν είμαι βιαστής» λέει ο πατέρας της 19χρονης