Επεισοδιακός Αγιασμός σε σχολείο της Κρήτης
Ένταση δημιουργήθηκε λίγο πριν τον Αγιασμό σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου, όταν ένα παιδί επιχείρησε να εισέλθει χωρίς να έχει κάνει σελφ τεστ.
Οι γονείς του μαθητή, έκαναν φασαρία διότι δεν του επετράπη η είσοδος, και χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς είπαν πως το παιδί τους δεν υπάρχει περίπτωση να υποβληθεί σε τεστ, και ότι οι ίδιοι δε φορούσαν μάσκα κατά την είσοδό τους στον προαύλιο χώρο.
Οι γονείς μάλιστα ειδοποίησαν οι ίδιοι την Αστυνομία θεωρώντας πως το παιδί θα πρέπει να μπει κανονικά στο σχολείο και μάλιστα φέρονται να απείλησαν τη διευθύντρια η οποία προσπαθούσε να τους εξηγήσει τους κανόνες. Εν τέλει ο πατέρας και η μητέρα του παιδιού συνελήφθησαν.
Δείτε επίσης: Με σύμμαχο την βροχή τέθηκε υπό έλεγχο η μεγάλη δασική πυρκαγιά στην Ανδαλουσία της Ισπανίας
- Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ για το πετρέλαιο θέρμανσης: Ο Μητσοτάκης εξήγγειλε μέτρα-φαντάσματα χωρίς δικαιούχους και ποσά
- Η Ελλάδα αγγίζει τη 10η θέση στο ranking της UEFA μετά τον θρίαμβο του ΟΦΗ
- Κρίσιμη συνάντηση Κυριάκου Πιερρακάκη με τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Micheál Martin στο Δουβλίνο
- Σοκ στη Βάρη: Συνελήφθη η θεία του Τσιτσιπά μετά την επίθεση των δύο σκύλων σε τρία άτομα – Αναζητείται η μητέρα του
- Συναγερμός στις ΗΠΑ: Συνετρίβη πολεμικό αεροσκάφος F16 στο Μίσιγκαν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
