Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο του ζευγαριού στο Ηράκλειο
Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον θάνατο του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Βορίζα στο ηράκλειο της Κρήτης, ανήμερα Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με το creta24.gr, μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στέλιος Φραγκιαδάκης, αναφέρθηκε στο τραγικό αυτό περιστατικό λέγοντας πως οι δύο ηλικιωμένοι είχαν να δώσουν σημεία ζωής περίπου 2 ημέρες.
«Μια γειτόνισσα τους πήγε φαγητό λόγω των ημερών, χτυπούσε την πόρτα και δεν άνοιγαν. Τους είδε από το παράθυρο νεκρούς, ήρθε ένας εγγονός, έσπασε την πόρτα, μπήκαν μέσα και διαπίστωσαν το θάνατο τους» τόνισε ο κ. Φραγκιαδάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη, τα παιδιά των άτυχων ηλικιωμένων έχουν παντρευτεί και μένουν εκτός του χωριού, με αποτέλεσμα η γειτόνισσα να είναι εκείνη που τους βρήκε νεκρούς.
Υπενθυμίζεται πως οι ηλικιωμένοι πέθαναν από αναθυμιάσεις από το μαγκάλι που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν.
Δείτε επίσης: Λουτράκι: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε άντρας που τον έψαχναν οι συγγενείς του
- Αποχή του Τζόκοβιτς από το Masters 1000 της Ρώμης
- Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προειδοποιεί: Η απειλή της Ρωσίας παραμένει, χρειάζεται περισσότερη άμυνα
- Σουηδία: Τρεις νεκροί και πολλοί τραυματίες από πυροβολισμούς στην Ουψάλα
- Στρατηγική της κυβέρνησης: Ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος για όλους τους πολίτες
- Αίτημα του Πιερρακάκη για ενεργοποίηση της ρήτρας διαφυγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση