Μια ακόμη νέα γυναίκα 37 ετών διασωληνώθηκε χθες στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, μετά την εισαγωγή της πριν λίγες ημέρες, καθώς είχε εμφανίσει πολύ υψηλό πυρετό.
Ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος της τα «έβαλε» με το νοσοκομείο, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα δεν έχει κορονοϊό. Η νεαρή, που υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού και βγήκε θετική, φαίνεται ότι είναι ανεμβολίαστη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.
Μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, ξεκίνησε ένας «πόλεμος» μεταξύ των συγγενών της 37χρονης και του νοσοκομείου.
Η διοίκηση του νοσοκομείου απάντησε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι οι γιατροί ακολούθησαν πλήρως τα πρωτόκολλα. Η 38χρονη είχε θετικό τεστ κορωνοϊού, ενώ εμφάνισε 39 πυρετό που δεν υποχωρούσε και πλέον οι γιατροί δίνουν μάχη για να της σώσουν τη ζωή.
Με βάση τα στοιχεία, στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας έγιναν σήμερα οκτώ ακόμα εισαγωγές ασθενών. Στη ΜΕΘ, μετά και την μεταφορά της 37χρονης νοσηλεύονται έξι διασωληνωμένοι ασθενείς, ενώ στην κλινική 44.
Δείτε επίσης: Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών υπέρ των εμβολιασμών: «Έχουμε τη ζωή από τη μία και τον θάνατο από την άλλη» (vid)
- Ποιον πολιτικό θα προτιμούσατε να γιορτάσετε το Πάσχα; Συναρπαστικές απαντήσεις στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ
- Η άποψη του Λάκη Λαζόπουλου για την αύξηση του κατώτατου μισθού
- ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-0: Οι ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου
- Δασμοί 25% σε μπύρα και αλουμίνιο: Ποιες οι συνέπειες για την αγορά
- ΑΕΚ: Νίκη με 2-0 που αναζωπυρώνει τις ελπίδες ενόψει τελικού
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
