Για ποιο λόγο προέβη σε αυτήν την πράξη ο ανήλικος
Θύμα επίθεσης έπεσε ένας 15χρονος στην Καλλιθέα μέσα σε σχολείο προχθές το μεσημέρι, όταν ένας εξωσχολικός επίσης ανήλικος μπήκε μέσα στο σχολείο και άρχισε να τον χτυπά.
Οι συμμαθητές του 15χρονου μιλώντας στο protothema.gr είπαν:
«Την τελευταία ώρα του σχολικού μαθήματος ο συμμαθητής μας δέχτηκε μια επίθεση από ένα εξωσχολικό άτομο, το οποίο είχε σκαρφαλώσει τα κάγκελα του σχολείου και μπήκε μέσα στον προαύλιο χώρο με σκοπό να χτυπήσει τον συμμαθητή μας για μια παρεξήγηση που είχε συμβεί τις προηγούμενες μέρες. Καθηγητής δεν υπήρχε στο προαύλιο εκείνη την ώρα, το παιδί χτυπήθηκε στο πρόσωπο, το περιποιήθηκαν στο γραφείο και μετά τον πήγαμε εμείς οι ίδιοι οι φίλοι του στο σπίτι. Κι όλα αυτά για ένα περιστατικό που είχε γίνει πριν τρεις -τέσσερις μέρες επειδή είχε σπρώξει καταλάθος ένα κορίτσι και το κορίτσι αυτό το είπε στο αγόρι της και ήρθε και τον χτύπησε».
Οι συμμαθητές του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ κι έτσι ήρθε ασθενοφόρο, τον παρέλαβε και βρέθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στο Γουδί, όπου οι γιατροί περιέθαλψαν το τραύμα του.
Δείτε επίσης: Στυλιανίδης: Είχαμε εκτιμήσεις ακόμη και για 300 νεκρούς στην Αθήνα με την κακοκαιρία «Μπάλλος»
- Ο αντίκτυπος της Dubai Chocolate και οι προκλήσεις κατοχύρωσης στην ελληνική αγορά
- Φάμελλος: Η κυβέρνηση δεν εξασφαλίζει τη δημοκρατία και τη διαφάνεια που απαιτούν οι πολίτες
- Ήττα-σοκ για τη Νάπολι από την Κόμο
- Ρωσία: Στρατηγικές αναζητήσεις για τις δυτικές επιχειρήσεις ενόψει των διαπραγματεύσεων ειρηνικής επίλυσης του πολέμου
- Ελληνική Λύση: Η αλήθεια πίσω από το έγκλημα στα Τέμπη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr