Η καταγγέλλουσα φοιτήτρια προσήλθε στο ΑΤ Καλύμνου στις 14 Απριλίου για να υποβάλει μήνυση εις βάρος συνομήλικου συμφοιτητή της, ο οποίος φέρεται να τη βίασε και οι αστυνομικοί «την απέτρεψαν να προχωρήσει στην κατάθεση της μήνυσης» σύμφωνα με δήλωση της συνηγόρου της.
Η κοπέλα αμέσως μετά το περιστατικό αναγκάστηκε να φύγει από το νησί για να καταθέσει μήνυση σε τμήμα της Αττικής. Ωστόσο, δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από την αδερφή του κατηγορούμενου και βρέθηκε τελικά κρατούμενη για «συκοφαντική δυσφήμιση» μετά από μήνυση σε βάρος της από την αδερφή του δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου η φοιτήτρια θα ζητήσει αναβολή της δίκης για συκοφαντική δυσφήμηση, μετά από τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον της η αδελφή του φερόμενου ως βιαστή, λόγω αδυναμίας της δικηγόρου της να παραστεί στο δικαστήριο.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας να διερευνήσει αν υπάρχουν λάθη και παραλείψεις από το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου κατά τη διάρκεια της έρευνας καταγγελίας βιασμού 19χρονης φοιτήτριας.
Δείτε επίσης: Πάργα: Αγγλίδα κατήγγειλε τον βιασμό της στην τουαλέτα μπαρ
- Συγκινητικές στιγμές στο Αλ Τσαντίρι Νιούζ: Η ευαισθησία των ατόμων με αυτισμό και η ανάγκη για καλοσύνη
- Η Λίβερπουλ διατηρεί την πρωτοκαθεδρία με νίκη στο ντέρμπι του Μερσεισάιντ
- Λίβερπουλ – Έβερτον 1-0: Νίκη με γκολ του Ζότα στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Σημαντικά Do’s και Don’ts για σήμερα
- Coppa Italia: Σφιχτός αγώνας ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ (1-1) με ρεβάνς να έρχεται