Κανονικά αύριο οι εμβολιασμοί – Τι γίνεται με το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Οι γονείς θα ενημερωθούν με μήνυμα για τις νέες ημερομηνίες εμβολιασμών

Κανονικά θα γίνουν αύριο οι εμβολιασμοί των ενηλίκων και των παιδιών άνω των 12 ετών, ενώ όπως αναφέρει το Υπουργείο Υγείας σε περίπτωση που κάποιοι πολίτες δεν μπορούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην πλατφόρμα και να προγραμματίσουν εκ νέου τον εμβολιασμό τους.

Τι γίνεται με το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και το εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας»

Όσον αφορά τα ραντεβού που έχουν κλειστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και στο mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» αύριο και μεθαύριο, θα μετατεθούν αφού δεν θα γίνουν οι εμβολιασμοί. Οι γονείς θα ενημερωθούν με μήνυμα για τη νέα ημερομηνία.

Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα (Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», Γ.Ν. «Ασκληπιείο», Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο», ΓΝΠ «Τζάνειο», ΓΝΔΑ «Αγία Βαρβάρα», ΠΓΝ «Αττικόν», Γ.Ν. Νίκαιας και στα Κέντρα Υγείας Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Κερατσινίου, Μεγάρων και Σαλαμίνας) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Σε περίπτωση που κάποιοι γονείς δεν μπορέσουν να βρεθούν αύριο στα εμβολιαστικά κέντρα, το σύστημα θα κρατήσει τα στοιχεία τους και η Επιχείρηση «Ελευθερία» θα ενημερώσει τους γονείς για τις νέες ημερομηνίες με SMS.

Δείτε επίσης: ΠΟΥ: Παραμένει υψηλός ο «παγκόσμιος κίνδυνος» από την Όμικρον